Harley Davidson Pan America Forum banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Anyone else think that their whole user interface screen/computer thing is bad? Mine can’t even keep the time, the clock just changes the time regardless of how I set it. The tire sensors always show that something is wrong even after trying multiple different air pressures. The sound through my helmet is horrible with static and crackling, if I just play music directly to my helmet from my phone everything is great but connecting both to my panam ruins it. The navigation is the worst I’ve ever used. It won’t zoom in close enough. Can I just use apple car play on the screen?

also, my engine isn’t smooth when I’m trying to just go a normal speed. abs the suspension takes a nose dive whenever it’s in road mode. Did I just get a bad bike? I bought it used with less than 2000 miles on it, maybe the previous owner realized what I’m realizing now. Local dealer here is no help and there’s only one dealer so I can’t take it somewhere else.
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Wow, sorry to hear....I love my bike and "knock on wood" haven't had any issues but The clock is definitely junk as many have issues with it....I haven't utilized the navigation but my music works fine, volume level little lower than straight from phone to helmet....I did have tire psi warning light come on but inflated both to ~41psi and the warning lights never came back on.... Again, Sorry to hear and hopefully it'll get fixed.
I stopped at 38 for the front but I’ll add more and see it that fixes the tpms issue.
 
1 - 2 of 2 Posts
Top