Witajcie,Przejechałem już 6500 mil na moim, to pierwszy raz, kiedy się tak stało. Mam nadzieję, że to tylko przypadek i się nie powtórzy. Jeśli tak się stanie, oddam go do serwisu, do tego czasu chyba po prostu będę jeździł!!
ZAWSZE CZEKAJ (4 sekundy) NA ZAKOŃCZENIE EKRANU STARTOWEGO, ABY ZAKOŃCZYĆ JEGO TEST WOW. To czas, jaki system elektroniczny potrzebuje na odczytanie wszystkich parametrów i prawidłowe ustawienie się do uruchomienia. Następnie uruchom, po prostu naciskając przycisk start bez żadnych innych manipulacji (przepustnicy), aby uniknąć błędnego obliczenia systemu. 😏Znowu to zrobiło.
Ale co pamiętam, to to, że włączyłem to i natychmiast nacisnąłem przycisk start. Może to powoduje problem.
W każdym razie po kilku minutach PSA uruchomiło się jak zwykle. Pojechałem do domu na około 45 km. Podczas jazdy było w porządku, ale
Na wyświetlaczu był ten znak skrzyni biegów.
W garażu próbowałem usunąć dtc i działa.
Uruchomienie jak zwykle i znak skrzyni biegów zniknął.
Dziwne, HD musi rozwiązać to zachowanie.
.
💪😁 Nie traktuję tego jako poważnej opcji ...Mam nadzieję, że to pomoże. 🆒
![]()
How to bump start a motorcycle? | Full guide + handy tips
Your battery is flat and you haven’t got time to charge it. Time to get physical. Here's the most common bump start questions answered and a how to guide.www.bennetts.co.uk
tak, miałem ten sam problem, podobnie jak technik w moim lokalnym salonie Harley. Rozwiązaniem (jak dotąd) jest krótkie naciśnięcie przycisku rozrusznika i szybkie zwolnienie. Nie trzymaj przycisku wciśniętego, aż się uruchomi. Nie potrafię tego wytłumaczyć, ale to działa. Nie miałem żadnych problemów z uruchomieniem motocykla w ciągu ostatnich trzech tygodni.
Dzięki za podpowiedź, nacisnąłem krótko przycisk startu i się uruchomiłView attachment 82 View attachment 82 Zatrzymałem się na stacji benzynowej po wyjściu z pracy, około 2,5 mil do stacji benzynowej. Wyłączyłem motocykl, napełniłem zbiornik paliwem. Potem próbuję uruchomić motocykl, ale przycisk startu nic nie robi? Wyłączam i włączam ponownie, wciąż nic! Następnie sprawdzam stronę diagnostyczną, mam mnóstwo kodów ecm, których nie mogę wyczyścić? Więc odpycham motocykl od pompy, dzwonię do żony, żeby przywiozła ciężarówkę i przyczepę. Po kilku minutach postanowiłem spróbować jeszcze raz, i co się okazało, uruchomił się od razu? Czy ktoś jeszcze ma podobne problemy?